Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Urbanism

COMUNA VULCANA PANDELE, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Extindere rețea distribuție gaze naturale în comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița” propus a fi amplasat în com. Vulcana –Pandele, jud. Dâmbovița

COMUNA VULCANA PANDELE, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Extindere rețea distribuție gaze naturale în comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița propus a fi amplasat în com. Vulcana –Pandele, jud. Dâmbovița.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului la adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, cu sediul în Mun. Târgoviște, Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, sau electronic la adresa de e-mail APM Dâmbovița: office@apmdb.anpm.ro.”

Informare -Solicitare aviz de gospodarire a apelor pentru investitia Extindere retea distributie gaze naturale în comuna Vulcana Pandele, judetul Dambovita

INFORMARE

Aceasta informare este efectuata de catre  comuna Vulcana Pandele, str. Principala, nr.9, judetul Dâmbovita,  Telefon, fax  0245708728 / 0245230340, ce intentioneaza sa solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor, aviz de gospodarire a apelor pentru investitia Extindere retea distributie gaze naturale în comuna Vulcana Pandele, judetul Dambovita.

Aceasta solicitare este conforma cu prevederile Legii nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa: S.G.A. Dâmbovita, str. Calea Ialomitei, nr. 1, jud. Dâmbovita sau la nr. de telefon 0245212690.

Sari la conținut