Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunțuri

Anunt depunere solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ” Desființare construcții cantoane și construire dispenser medical sat Vulcana Pandele, com. Vulcana Pandele, județul Dâmbovița”

COMUNA  VULCANA  PANDELE, anunță publicul  interesat asupra depunerii  solicitării  de  emitere  a  acordului  de  mediu  pentru  proiectul ” Desființare construcții cantoane și construire dispenser medical sat Vulcana Pandele, com.  Vulcana Pandele, județul Dâmbovița” propus a fi realizat în comuna Vulcana Pandele, sat Vulcana Pandele, str. Principală.
Informațiile  privind  proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Dâmbovița  din  Municipiul  Târgoviște,  str.  Calea lalomiței,  nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni — vineri, între orele 9,00 — 16,00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dambovita.

Anunt public asupra luarii deciziei de incadrare pentru proiectul “ Construire sală de sport școlară Vulcana  Pandele, sat Gura Vulcanei, str. Calea Vulcanei, punctul teren sport școală, județ Dâmbovița.”

 

COMUNA VULCANA PANDELE anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării asupra impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “ Construire sală de sport școlară Vulcana  Pandele, sat Gura Vulcanei, str. Calea Vulcanei, punctul teren sport școală, județ Dâmbovița.”, propus a se realiza în com. Vulcana – Pandele, sat Gura Vulcanei, Str. Calea Vulcanei, jud. Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni- vineri, între orele 9.00-16.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.”

 

ELECTRICA FURNIZARE SA dorește să informeze locuitorii din Vulcana-Pandele, cu privire la trecerea contractelor de furnizare a energiei electrice din Piața de Serviciu Universal (SU) în Piața Concurențiala (PC).

ELECTRICA FURNIZARE SA dorește să informeze locuitorii din Vulcana-Pandele, cu privire la trecerea contractelor de furnizare a energiei electrice din Piața de Serviciu Universal (SU) în Piața Concurențiala (PC).

Persoanele care doresc să se informeze sau să încheie contractul cu ELECTRICA FURNIZARE SA sunt așteptate în data de 28.06.2021, la sediul Primăriei comunei Vulcana-Pandele.

Persoanele care doresc actualizarea contractelor sunt rugate să se prezinte cu copie buletin și factura, iar cele care doresc trecerea contractului de pe un nume pe altul vor avea nevoie și de o copie a documentului de proprietate, o adeverință eliberată de Primărie sau o declarație pe proprie răspundere.

Vă mulțumim!

Sari la conținut