Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunt public asupra luarii deciziei de incadrare pentru proiectul “ Construire sală de sport școlară Vulcana  Pandele, sat Gura Vulcanei, str. Calea Vulcanei, punctul teren sport școală, județ Dâmbovița.”

 

COMUNA VULCANA PANDELE anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării asupra impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “ Construire sală de sport școlară Vulcana  Pandele, sat Gura Vulcanei, str. Calea Vulcanei, punctul teren sport școală, județ Dâmbovița.”, propus a se realiza în com. Vulcana – Pandele, sat Gura Vulcanei, Str. Calea Vulcanei, jud. Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni- vineri, între orele 9.00-16.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.”

 

Sari la conținut