Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu ACORD MEDIA STUDIO SRL

ANUNT PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITARII

DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

 

ACORD MEDIA STUDIO S.R.L. , anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE HALA DEPOZITARE, propus a fi amplasat in Comuna Vulcana  Pandele, sat Gura Vulcanei, str. Hotar Branesti – Politie, nr. 2, judetul  Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la A.P.M. Dambovita din Municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9,00- 16,00, precum si la urmatoare adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Sari la conținut