Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

COMUNA VULCANA PANDELE, titular al proiectului Extindere rețea de apă in comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița (strada Principală, DC 139), propus a fi amplasat în comuna Vulcana Pandele, sat Toculești, str. Principală, DC 139, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Dâmbovița

COMUNA VULCANA PANDELE, titular al proiectului Extindere rețea de apă in comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița (strada Principală, DC 139), propus a fi amplasat în comuna Vulcana Pandele, sat Toculești, str. Principală, DC 139, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Dâmbovița nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, nu se supune procedurii de evaluare adecvată și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă.  .

1.Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Dâmbovița din Târgoviște, Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni – vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Sari la conținut