Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

INFORMARE-Comuna Vulcana Pandele, judetul Dâmbovita, intentioneaza sa solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Dâmbovita, aviz de gospodarire a apelor pentru investitia “Extindere retea de apa în comuna Vulcana Pandele, jud. Dâmbovita (strada Principala DC 139)”

INFORMARE

 

Aceasta informare este efectuata de catre Comuna Vulcana Pandele, judetul Dâmbovita, Telefon, fax  0245708728 / 0245230340, ce intentioneaza sa solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Dâmbovita, aviz de gospodarire a apelor pentru investitia “Extindere retea de apa în comuna Vulcana Pandele, jud. Dâmbovita (strada Principala DC 139)”
Ca rezultat al acestei masuri se vor produce urmatoarele:
– extinderea retelei de alimentare cu apa
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa: S.G.A. Dâmbovita, str. Calea Ialomitei, nr. 1, jud. Dâmbovita sau la nr. de telefon 0245212690;    E-mail:   dispecerattargoviste@sgadb.daib.rowater.ro

Sari la conținut